Još jedan uspješan EU projekt tvrtke Boost

Tvrtki Green and more d.o.o. iz Zagreba je u veljači 2018. odobren projekt u sklopu natječaja „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ kojeg je tijekom 2017. objavilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 229.843,75 HRK uz intenzitet potpore od 84,5% .

13631539_906938116099897_4660404108357605690_nTvrtka Green and more se bavi proizvodnjom prirodnih dodataka prehrani i zdrave hrane. Navedena proizvodnja dijeli se na 2 linije proizvoda: Liquid Sun te Green&More RAW. Linija Liquid Sun odnosi se na tri vrste dodataka u prehrani i to kao dodaci prehrani u prahu, kapsulama te med. Linija Green&More RAW sadrži 4 potprograma: kolačići; krekeri; med i granola sa sveukupno 13 različitih proizvoda.

Projektom pod nazivom „Certifikacija proizvoda poduzeća Green and more d.o.o.“, koji smo radili za tvrtku Green and more, certificirat će se 13 proizvoda iz linije Green&More RAW:

  • 13 za Halal – potvrđuje da su proizvodi proizvedeni prema islamskim propisima (kolačići, med, granole, krekeri)
  • 13 za Gluten-free – potvrđuje da namirnice ne sadrži gluten (kolačići, med, granole, krekeri)
  • 10 za Vegan – potvrđuje da proizvodi ne sadrži umjetne niti sirovine životinjskog porijekla i da nisu testirani na životinjama (kolačići, granole, krekeri)

Riječ je o certifikatima čijim će se stjecanjem prijemčivost proizvoda tvrtke značajno povećati, kroz sveukupno 36 analiza. Certifikacijom 13 proizvoda povećat će se konkurentnost tvrtke što će dovesti do rasta fizičkog obujma poslovanja koji će generirati rast prihoda od prodaje, rast prihoda od izvoza te otvaranje novih radnih mjesta uz zadržavanje postojećih radnih mjesta.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta otvorilo je 18.05.2018. novi natječaj pod nazivom „Certifikacijom proizvoda do tržišta“. Kroz isti potencijalni Korisnici mogu sufinancirati certifikaciju vlastitih proizvoda, a s ciljem osiguravanja preduvjeta za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti. Vrijednost natječaja iznosi 30.000.000,00 HRK. Najniži iznos bespovratnih sredstava je 20.000,00 HRK, a najviši 1.000.000,00 HRK. Više o svemu pročitajte OVDJE.

Ukoliko imate projektni prijedlog povezan s navedenom temom, PRILIKE za povlačenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije su dostupne SADA. Sve zainteresirane pozivamo da nam se obrate na sales@boost.hr

https://www.facebook.com/boostcroatia

http://boost.hr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s