Još jedan uspješan EU projekt tvrtke Boost

Aeon

Tvrtki Aeon d.o.o. je početkom 2018. odobren projekt u sklopu natječaja „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ objavljenog od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Ukupna vrijednost projekta „Unaprjeđenje poslovanja certifikacijom novih proizvoda“, koji smo radili za tvrtku Aeon, iznosi 222.727,50 HRK uz intenzitet potpore od 84,5% .

Tvrtka Aeon se bavi proizvodnjom i prodajom e-liquid proizvoda – tekućina za osobni isparivač. Proizvodi su rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja te usklađivanja kombinacija aroma čime se dolazi do specifičnih okusa. Aeon se vodi najvišim „standardima kvalitete“ – komponente visoke čistoće i kvalitete, ne korištenje nepotrebnih aditiva, vođenje prema najvišim standardima u proizvodnji farmaceutskih i kemijskih proizvoda, te ambalaža farmaceutske kvalitete.

Tvrtka je do sada certificirala 6 proizvoda, dok će predmetnim projektom certificirati još 10 čime će povećati vlastitu konkurentnost što će pak dovesti do rasta fizičkog obujma poslovanja koji će generirati rast prihoda i otvaranje novih radnih mjesta.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta otvorilo je 18.05.2018. novi natječaj pod nazivom „Certifikacijom proizvoda do tržišta“. Kroz isti potencijalni Korisnici mogu sufinancirati certifikaciju vlastitih proizvoda, a s ciljem osiguravanja preduvjeta za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti. Vrijednost natječaja iznosi 30.000.000,00 HRK. Najniži iznos bespovratnih sredstava je 20.000,00 HRK, a najviši 1.000.000,00 HRK. Više o svemu pročitajte OVDJE.

Ukoliko imate projektni prijedlog povezan s navedenom temom, PRILIKE za povlačenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije su dostupne SADA.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se obrate na sales@boost.hr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s