Uspješna realizacija našeg projekta za tvrtku Maidea d.o.o.

maidea-e1538376565748.pngTvrtki Maidea d.o.o. je u ožujku 2018. odobren projekt u sklopu natječaja „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova” kojeg objavilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta. Ukupna vrijednost projekta „Povećanje izvoza tvrtke MAIDEA putem predstavljanja na međunarodnim sajmovima“ iznosi 444.795,00 HRK uz intenzitet potpore od 84%. Implementacijom istog doprinijeti će se internacionalizaciji poslovanja tvrtke i na taj će se način stvoriti preduvjete za daljnji rast prihoda i broja zaposlenika.

Tvrtka Maidea se bavi računalnim programiranjem – specijalizirana je za razvoj, izgradnju i implementaciju poslovnih informacijskih sustava kroz vlastita rješenja. Maidea se istaknula kao proizvođač kvalitetnih, inovativnih i multifunkcionalnih softverskih rješenja na području RH, Slovenije, BIH, Srbije, Bugarske i Makedonije. Na tržištu RH pozicionirala se kao lider za razvoj, izgradnju i implementaciju poslovnih informacijskih sustava vezanih uz postprodaju. Portfelje tvrtke obuhvaća tri ključna područja:

  1. Rješenja i aplikacije za upravljanje postprodajnim procesima 
  2. Online prodajna rješenja
  3. Rješenja po mjeri

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta otvorilo je 24.08.2018. novi natječaj – „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“. Kroz isti potencijalni Korisnici mogu sufinancirati predstavljanje svojih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici, a s ciljem povećanja sposobnosti hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima. Vrijednost natječaja iznosi 58.000.000,00 HRK. Najniži iznos bespovratnih sredstava je 100.000,00 HRK, a najviši 1.000.000,00 HRK. Više o svemu pročitajte OVDJE.

Ukoliko imate projektni prijedlog povezan s navedenom temom, PRILIKE za povlačenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije su dostupne SADA!

Sve zainteresirane pozivamo da nam se obrate na sales@boost.hr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s